Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Hudpleie

I salongbehandlingene benyttes en høy konsentrasjon patentert glykolsyre-gelé (40 eller 50%), som forsterker effekten av hjemmeproduktene og bidrar til raskere og bedre resultater.

Elizabeth Arden PRO

En behandlingskur kan være nødvendig for å få normalisert en problemhud eller svært solskadet hud. En kur er normalt på 6-8 behandlinger produkter-for-hennemed 1-2 behandlinger i uken, men kan utvides til flere behandlinger. Du kan også ta én enkelt behandling av og til bare for å få en mykere og glattere hud med ny, frisk glød.

Behandlingene kalles ofte «AHA-peelinger», men skjer uten synlig hudavskalling og andre bivirkninger. Dette fordi den patenterte glykolsyre-formelen har en balansert pH-verdi som gir optimale effekter uten bivirkninger. Disse AHA-behandlingene må ikke forveksles med kjemiske peelinger, som har etsende effekter.  Målet med Elizabeth Arden PRO er ikke bare å fjerne døde hudceller, men først og fremst å bygge opp hudens kvalitet innenfra. Behandlingene anbefales mot følgende hudproblemer i ansiktet eller på kroppen: – Uren hud og «sorte prikker» – Rynker – Ujevn hudfarge eller brune pigmentforandringer – Tørr eller grov hud – Gusten, glansløs hud (inkl. «røykehud») – Arr og strekkmerker – Hard hud på kroppen eller på føttene, evt. «nuppete» hud – Inngrodde hår (inkl. skjegg) – Enkelte typer tørr eksem (kun i samråd med lege)

Du kan også bare ta en behandling for å få umiddelbar mykhet, friskhet og glød!

NB! Det er viktig å følge opp behandlingene med hjemmeprodukter for å oppnå optimale resultater.