Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Permanent makeup

I alle tider har mennesker vært opptatt av sitt utseende og å finne ut hva som kan fremheve den naturlige skjønnhet. Permanent make-up har vært på markedet i over 15 år. Fargene er basert på planteekstrakter og det har ikke forekommet kjente allergier som følge av denne formen for tatovering.

MakeupFormålet med permanent make-up

Formålet er å fremheve dine naturlige linjer og leppekonturer. Ikke at du skal se sminket ut.

Hvordan foregår tatoveringen?

Behandlingen utføres etter hygieniske prinsipper av utdannet og godkjent terapeut med mange års erfaring. Området blir først bedøvet med bedøvende krem. Ved lipliner, øyebryn og kroppstatoo tegnes det opp på forhånd. I samarbeid med kunden finner vi den riktige formen og fargen. Ved eyeliner tatoveres det direkte på. Behandlingen tar 1 til 2 timer avhengig av hvor fort huden tar imot fargen. Etter behandling smøres det med antibakteriell salve.

Hva kan du forvente deg i etterkant av tatoveringen?

Noe hevelse og ømhet må man regne med de første dagene etter behandlingen. Etter noen dager vil det danne seg en sårskorpe på området. Det er viktig å smøre denne med antibakteriell salve og ikke plukke. 40 til 60% av fargen vil forsvinne etter ca 2 uker. Det vil derfor stort sett alltid være nødvendig med etterfylling av farge. Mascara og leppestift unngåes de første dagene fram til det er grodd. Sauna og solarium unngåes 1 uke etter behandling.

Vet du ikke hva du skal velge? Ring oss for en gratis konsultasjon, så finner vi sammen det som passer for deg.